Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duveltjespot recept
Duveltjespot recept

Duveltjespot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien kleinsnijden en fruiten met sambal en knoflook (uit de pers). Vervolgens het vlees meebakken. Runderbouillonblok erover kruimelen en met warm water afblussen. Champignons kleinsnijden. De ketjap, pindakaas, tomatenketchup en champignons erbij voegen. Vervolgens eventueel aanvullen met water (of bouillon) zodat het lekker kan sudderen. Als het vlees gaar is, afmaken met de room culinair. Lekker met sla en rijst of met brood

Allergenen Informatie

Voor dit duveltjespot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven