Draadjesvlees met opperdoes en spruitjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de in een grote braadpan.
  2. Kruid het vlees met zout en peper, smeer vervolgens in met de mosterd en bestuif het tenslotte met de .
  3. Bak het vlees in kleine hoeveelheden bruin.
    Neem het vlees uit de pan en bak de ui lichtbruin.
    Schep het vlees weer in de pan, voeg de , de , de ketjap, de laurier en de toe.
  4. breng aan de kook en laat ca. 3 uur stoven met het deksel op de pan.
  5. Voeg indien nodig af en toe een scheutje water of bouillon toe.
    Kook de in een ruime pan volledig onder water met een snuf zout in 15-20 minuten gaar.
  6. Breng intussen nog een pan met water aan de kook en kook de in 8 minuten beetgaar.
    Giet de en de af.
  7. Prak de aardappels grof en meng de erdoor.
    Serveer het draadjesvlees met de geprakte en de en garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon en roomboter
  • azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd en azijn
  • runderbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Draadjesvlees met opperdoes en spruitjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Met een halve rode paprika teentje knoflook en een halve rode peper is hij perfect, vooral als je van licht pikant houdt. X Rebecca.
Rebecca 26 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
334 kcal
16%1336 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
11%8 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
8%0 g.
Koolhydraten
55 g.
21%220 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%4 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Draadjesvlees met opperdoes en spruitjes