Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili con carne Tex-Mex recept
Chili con carne Tex-Mex recept

Chili con carne Tex-Mex


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olie en knoflook in een grote pan verhitten. Het vlees in porties op een matig vuur bruin braden. Ui, laurierblaadjes, tomaten en tomatensap toevoegen. Al roerend aan de kook brengen en het vuur lager zetten. Afgedekt zachtjes laten koken tot het vlees zacht is en heet sap tot de helft is ingedikt. Kidney beans en kruiden er door roeren en verwarmen. Serveertip: Geef er tortillachips bij met als dipsaus Guacamole recept "Guacamole" in mijn receptenboek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne tex-mex recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven