Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili con Carne recept
Chili con Carne recept

Chili con Carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een koekenpan 4 eetlepels olie verhitten.
Het gehakt erbij doen en dit al roerend bakken tot het rul wordt.
Het gehakt vervolgens in een grote pan doen en de bouillon erbij gieten.
De in blokjes gesneden uien in de koekenpan in 1 eetlepel olie glazig laten worden.
De tomatenpuree erbij doen, even stoven en daarna bij het gehakt en de bouillon in de grote pan doen, met geperste knoflook en de fijngesneden pepers erbij.
De tomaten in de grote pan, en ongeveer 45 minuten zachtjes laten koken, de tomaten moeten daarbij uit elkaar vallen.
De bonen in een zeef laten uitdruipen, in de grote pan doen en even mee koken.
De Chili con carne nu met zout, peper en chilipoeder op smaak brangen (goed pikant).

Eten met aardappelpuree of gekookte aardappels of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven