Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili con carne recept
Chili con carne recept

Chili con carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


De blokjes rookspek uitbakken en uit de pan scheppen. De olie bij het spekvet voegen en de kleingesneden uien en in stukjes gesneden knoflooktenen bruin bakken. De in blokjes gesneden paprika's meebakken en het gehakt al roerend rul bakken. De spekblokjes er weer bij in de pan, samen met de in vieren gesneden tomaten, de (uitgelekte) bruine bonen, iets zout, laurierblaadje en chilipoeder. De chili con carne 30 minuten op een zacht vuur laten staan zodat alle smaakjes goed doortrekken. Laurierblaadje verwijderen en naar smaak eventueel nog wat zout en chilipoeder toevoegen.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse komkommersalade of appelmoes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven