Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili con carne recept
Chili con carne recept

Chili con carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en hak de knoflooktenen fijn.
Snij de rode pepers over de lengte open en verwijder eventueel de zaadjes (deze zijn erg heet). Snij vervolgens de rode pepers klein.
Verhit olie in een grote pan of wok en voeg de ui, knoflook en rode pepers toe. Bak dit een minuut of twee terwijl je goed roert en voeg dan de kruiden toe.
Voeg het gehakt toe en bak dit rul tot het bruin is.
Zet het gas iets lager.
Vervolgens voeg je de gepelde tomaten toe en het blikje tomatenpuree. Verkruimel het blokje runderbouillon fijn en roer het goed door de chili con carne saus.
Als laatste voeg je de suiker toe en de kidney bonen, alles goed door elkaar roeren. Laat dit zo'n 30 minuten heel zachtjes stoven zodat de smaak er goed intrekt.

Serveersuggesties

Wil je iets meer of een dunnere chili con carne voeg dan wat water toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven