Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Brabantse hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes, de uien klein. Bak het vlees aan en bruin en voeg de uien toe. Even mee laten bakken. Voeg dan de in stukjes gesneden appels toe en even omroeren. Voeg ruim warm water toe en de kruiden en laat sudderen tot het vlees mals is (minimaal 3 uur). Voeg het laatste half uur de 2 plakken ontbijtkoek toe. Dit zorgt voor een gebonden saus.
Voor extra malsheid van het vlees kun je nog een scheutje azijn of een eetlepel rinse stroop toevoegen.

Serveersuggesties

Traditioneel gegeten met stamppot wortelen.

Allergenen Informatie

Voor dit brabantse hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven