Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bordje lentegroen recept
Bordje lentegroen recept

Bordje lentegroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in smalle reepjes en besprenkel die met de sojasaus. Haal de peultjes, de haricots verts en de snijbonen af. Snijd de snijbonen in ruiten en de courgette in stukjes. Snijd de asperges in handzame stukken, de komkommer in blokjes en pers de knoflook. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin het vlees aan alle kanten bruin. Haal het eruit en houd het warm. Fruit alle groenten in het braadvocht, te beginnen bij de groenten die de meeste garing nodig hebben. Voeg ten slotte de knoflook toe alsmede de suiker en de fond en breng op smaak met zout en peper. Laat de groenten vijf minuten sudderen. Roer ten slotte het vlees erdoor en serveer met rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit bordje lentegroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven