Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boontjes ut de pot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dop de sperzieboontjes. Het lekkerste zijn de wat dikkere soorten.
Snijd het gerookte spek in dikke blokken van 3 bij 3 cm.
Doe het gerookte spek in een pan met weinig water. Laat dit ongeveer anderhalf uur stoven. Voeg de gort en de boontjes toe en laat dit lekker smoren zo ongeveer 30 minuten,
Laat het gerecht bijna droog koken.
Dien op met een scheutje azijn.
Dit gerecht eet je zonder aardappelen.
Een optie is om gerookte droge worst mee te koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boontjes ut de pot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven