Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine stoofschotel recept
Aubergine stoofschotel recept

Aubergine stoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in dunne schijfjes, bestrooi ze met zout en zet ze apart. Snijd de courgette in kleine blokjes, bestrooi ze licht met zout en zet het weg. Pel en snipper de sjalotjes. Spoel de aubergine en courgette af en dep ze droog. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotjes in 10 minuten bruin. Pers de knoflook er boven uit en voeg de aubergine toe. Bak het geheel bruin, neem het uit de pan en zet het weg. Bak in het achter gebleven bakvet de courgettes bruin. Schep alle groenten in een grote pan en voeg de rietsuiker met azijn toe. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Voeg de tomaten met wijn toe en laat het geheel afgedekt 1/2 uur op laag vuur pruttelen. Vestrooi voor het serveren het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine stoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven