Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arabische linzenstoof met pompoen recept
Arabische linzenstoof met pompoen recept

Arabische linzenstoof met pompoen


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


1. Verhit de olie in een ruime hapjespan.
2. Fruit hierin de ui en knoflook zachtjes 4 minuten.
3. Roer de linzen en de kruiden erdoor.
4. Voeg 500 ml water toe, breng aan de kook en stoof de linzen 15 minuten.
5. Voeg de pompoen en naar smaak zout toe en stoof alles in nog eens 15 minuten gaar.
6. Rooster intussen de walnoten in een droge koekenpan goudbruin.
7. Verdeel het gerecht over 4 borden en strooi de walnoten en de koriander erover.

*Of gebruik 1 theelepel gemalen komijn, 1 theelepel gemalen koriander en 1 theelepel gemberpoeder.


Lekker met zilvervlies basmatierijst of couscous en eventueel nog een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit arabische linzenstoof met pompoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven