Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Afrikaanse champignonfilet recept
Afrikaanse champignonfilet recept

Afrikaanse champignonfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de wortel en sperziebonen. Snijd de wortel in gelijke reepjes als de boontjes. Kook de bonen en wortels beetgaar.

Bak het vlees rondom bruin en haal het uit de pan.
Voeg wat extra boter toe samen met de ui en knoflook en fruit deze aan. Voeg de champignons toe en bak deze 1 minuut mee.
Doe de wijn, rozemarijn, tijm, suiker en bouillonblokje erbij. En laat de saus ongeveer 20 minuten inkoken tot een mooie dikke saus ontstaat.

Doe de aardappelpuree in een ovenschaal en verdeel het vlees hierover. Schenk een flinke scheut balsamicoazijn eroverheen.
Zet de puree voor 15 minuten in de oven op 220 graden celcius.

Voeg vlak voor het opdienen de room toe aan de saus en maak op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Mocht de saus niet in willen koken, voeg dan een beetje opgeloste maizena toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit afrikaanse champignonfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven