Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Achterhoeks potje


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de paprika, champignons en ui in grove stukken.
Snijd het vlees in stukjes.
Kruid het vlees naar smaak.

Bak de spekreepjes in een aparte pan knapperig uit en laat deze in een vergiet uitlekken.
Bak eerst het vlees in ca. 6 minuten bruin.
Doe dan het teentje knoflook (uitgeperst) erbij en roerbak vervolgens de paprika, ui en champignons mee.
Laat dit in ca. 20 minuten gaar worden.
Doe in een apart pannetje 1/4 liter water en het pakje champignonsauspoeder en maak deze volgens gebruiksaanwijzing klaar. Doe er vervolgens de monchou pan & oven, 1 eetlepel mosterd en 1 theelepel sherry door.
Doe dan alles bij elkaar en klaar is het Achterhoeks potje.

Serveersuggesties

Lekker met veldsla en gebakken aardappels in schil (bijvoorbeeld Nicola). Aardappels goed wassen en in stukjes in een bakschaal met zeezout, peper en olijfolie in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit achterhoeks potje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven