Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stofoe kip nanga kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kip insmeren met peper en nootmuskaat. Boter in de pan en de kip aan beide kanten bruin braden. De ui en look snipperen en even meefruiten in de pan. Daarna de tomaat klein snijden en ook mee laten bakken. Het water samen met het maggieblokje, de gesneden aardappelen, kerrie, peper, laurierblaadje en eventueel de madame jeanette toevoegen. Het geheel nu laten stoven tot het vlees en de aardappelen gaar zijn.

Eten met rijst en groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stofoe kip nanga kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven