Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool-appelstamp met rookworst recept
Zuurkool-appelstamp met rookworst recept

Zuurkool-appelstamp met rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en halveer ze. Kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de appels in kwarten, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Bak in een kleine braadpan de spekblokjes zachtjes uit, schep de mosterd erbij en roer glad. Schep de zuurkool met aanhangend vocht, de appel en de rozijnen erbij. Maal er wat peper over, schep alles om en dek de pan af. Stoof de zuurkool met appel 15 minuten. Warm de rookworst op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rookworst in plakjes. Giet de aardappelen af en stamp ze grof. Schep de zuurkool met het vocht en de plakjes rookworst erop en schep alles voorzichtig om.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool-appelstamp met rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven