Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse andijviestamppot recept
Zomerse andijviestamppot recept

Zomerse andijviestamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel het brood. Snijd de mozzarella in blokjes. Pel de knoflook en pers hem uit boven een kom. Meng er het broodkruim, gehakt, mozzarella, 2 eetlepels tapenade en zout door. Vorm 8 mooie ballen van het mengsel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ballen rondom bruin en laat ze 20 minuten op laag vuur garen. Kook de aardappelen gaar in 20 minuten en pureer het met de melk tot een puree. Snijd de andijvie in smalle repen en voeg het toe aan de puree. Breng het op smaak met zout en meng het goed door elkaar. Halveer de tomaatjes. Neem de ballen uit de pan en houd ze warm. Bak de tomaatjes 1 minuut in het achter gebleven baket en voeg de rest van de tapenade toe. Serveer de stamppot met gehaktballen en tomatenjus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse andijviestamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven