Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofstamppot met geraspte kaas en rookworst recept
Witlofstamppot met geraspte kaas en rookworst recept

Witlofstamppot met geraspte kaas en rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar. Eeven zonder deksel laten staan. Voeg de kleingesneden koude witlof toe en stamp de aardappelen en witlof door elkaar. Voeg de melk, margarine en de in stukken gesneden rookworst toe en roer alles goed door elkaar. Verhit de stamppot en breng op smaak met zout en peper. Strooi als laatste de kaas erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlofstamppot met geraspte kaas en rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven