Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wirtelstamppot recept
Wirtelstamppot recept

Wirtelstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de aardappelen schoon en snijd ze in gelijke stukken. Schrap de worteltjes en snijd ze in stukjes. Snijd de rucola klein. Kook de worteltjes met aardappelen in 3 deciliter water met wat zout in 20 minuten gaar. Giet het water af en voeg de melk toe aan de aardappelen en worteltjes. Voeg de creme fraiche toe en breng het aan de kook. Stamp de aardappelen met worteltjes tot een puree en schep de rucola erdoor. Breng het op smaak met nootmuskaat.

Allergenen Informatie

Voor dit wirtelstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven