Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-venkelstamppot recept
Tomaten-venkelstamppot recept

Tomaten-venkelstamppot


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de aardappels en snij ze in kleine stukken. Kook gaar.
Snij de venkel in plakjes. Voeg na 10 minuten toe aan de aardapels.
Verwarm de grill voor op 200 graden.
Snij de tomaten doormidden (of in stukken, afhankelijk van de grootte). Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en peper en bak ongeveer 15 minuten onder de grill.
Giet de aardappels en venkel af en stamp met vloeibare boter of olijfolie tot een smeu´ge puree. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Snij de kaas in blokjes of verbrokkel deze.
Schep de tomaten, venkel, olijven, de kaas en rucola door de puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-venkelstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven