Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stimpestamp recept
Stimpestamp recept

Stimpestamp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met zout in 20 minuten gaar. Smelt in een koekenpan 25 gram boter en bak de gehaktballen in 1 5 minuten bruin en gaar. Schenk de ketjap in de pan en verwarm de gehaktballen nog 5 minuten op laag vuur. Verwarm de melk, giet de aardappels af en stamp ze met de melk tot een grove puree. Schep de andijvie erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de andijvie stampot over de borden, leg er de gehaktbal bij, schep de ketjapjus over het vlees en strooi de uitjes erover.

Allergenen Informatie

Voor dit stimpestamp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven