Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stevige wortelstoemp recept
Stevige wortelstoemp recept

Stevige wortelstoemp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil aardappelen, wortels en uien, snij alles in kleine stukjes.
Doe ongeveer een anderhalve centimeter water in een kookpan voeg zout toe en een klontje boter vervolgens de wortelen op de bodem dan de aardappelen en bovenop de uien, verkruimel het boullionblokje en voeg de laurier en thym toe alsook peper van de molen en naar smaak een lepeltje mosterd. Doe het deksel op de pan en breng aan de kook vanaf het water kookt het vuur laag zetten en laat alles ongeveer een uurtje sudderen met deksel, af en toe eens kijken of er nog vocht genoeg in is en zonodig een weinig kokend water bijvoegen. Ondertussen de peterselie fijn snipperen alsook de oregano. Als alles gaar is deze laatste toevoegen en als met de stamper fijn maken. Proeven en volgens smaak zout, peper of mosterd bijvoegen.

Serveersuggesties

Heel lekker na een frisse herfstwandeling, kan op voorhand klaar gemaakt worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stevige wortelstoemp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven