Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot witte bonen met knolselderij recept
Stamppot witte bonen met knolselderij recept

Stamppot witte bonen met knolselderij


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Aardappels schillen en in stukjes snijden. Knolselderij schillen en stukken snijden. Tesamen in de pan met een klein beetje water doen. Champignons snijden en even licht aanbakken in een beetje boter. Witte bonen verwarmen. Aardappels afgieten, bonen afgieten en alles samen met de champignons door elkaar roeren. Niet stampen! Beetje room of melk er doorheen roeren. Zout en peper op smaak toevoegen. Bacon in droge koekepan per plakje bakken. Op de stamppot leggen en eventueel gedeelte erdoorheen roeren in stukjes.

Serveersuggesties

Makkelijk en gezond en ze vinden het hier heerlijk lekker ouderwets! Kan natuurlijk altijd nog aangevuld worden met een worst en is helemaal naar eigen idee.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot witte bonen met knolselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stamppot witte bonen met knolselderij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

 • Ga ik maken. Beetje raar: recept staat bij stamppotten. Recept zegt: roeren, niet stampen! Verderop: leg de gebakken bacon op de stamppot. Wat is het nou? Groet en dank voor recept.
  René Smit gaf dit recept op 11 januari 2014 5 uit 5 sterren
 • Echt lekker met verse worst. Voor herhaling vatbaar.
  Hans gaf dit recept op 17 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven