Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot witlof recept
Stamppot witlof recept

Stamppot witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olijfolie in wok verwarmen. Knoflook en ui roerbakken. Intussen water koken voor stamppot en eventueel eieren. Witlof toevoegen en 5 minuten roerbakken op hoog vuur. Honing toevoegen. Tomaat in blokjes toevoegen/verwarmen. Stamppotpuree toevoegen. Het geheel goed doorwarmen. Peper, zout en nootmuskaat naar smaak toevvoegen. Tenslotte feta of eieren in blokjes erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven