Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot van snijbonen en Romaanse sla recept
Stamppot van snijbonen en Romaanse sla recept

Stamppot van snijbonen en Romaanse sla


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snij de sla in hele dunne reepjes, was de sla en laat uitlekken.
Pel de knoflookteentjes en hak hem fijn.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook en de ui aan.
Snijd de brie in blokjes.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan. Kook de snijbonen in kokend water met wat zout beetgaar.
Schil en was de aardappels en kook ze in water met zout gaar in ca. 20 minuten. Giet ze af en stamp ze fijn. Meng de boter en de melk erdoor. Schep de sla, snijbonen ui, knoflook, brie en walnoten erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stamppot van snijbonen en romaanse sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven