

Stamppot van snijbonen en Romaanse sla
- Nederland
- Stamppotten
- 4 portie(s)
- 30 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 4 kroppen Romaanse minisla
- 1 kilo aardappels
- 300 gram voorgesneden snijbonen
- 1-2 uien
- 2 knoflookteentjes
- 150 gram brie
- 30 gram boter
- 50 gram walnoten
- 1 deciliter melk
- olijfolie
- zout en versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze
Pel de knoflookteentjes en hak hem fijn.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook en de ui aan.
Snijd de brie in blokjes.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan. Kook de snijbonen in kokend water met wat zout beetgaar.
Schil en was de aardappels en kook ze in water met zout gaar in ca. 20 minuten. Giet ze af en stamp ze fijn. Meng de boter en de melk erdoor. Schep de sla, snijbonen ui, knoflook, brie en walnoten erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Meer Recepten
- Stamppot snijbonen met witte bonen2 porties
2 uur en 20 minuten
lucyvader - Stamppot Snijbonen4 porties
1 uur
angelaatje - Stamppot witte bonen met snijbonen4 porties
50 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit stamppot van snijbonen en romaanse sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Stamppot van snijbonen en romaanse sla