Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stamppot spitskool met noten en paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor.
Kook de aardappelen gaar met een beetje zout. Giet ze af en stamp ze tot een luchtige puree samen met de melk en de boter.
Kook de spitskool met een beetje zout en water beetgaar, afgieten en uit laten lekken.
Verhit 25 gram boter in een koekenpan en bak de paddestoelen in 5 minuten bruin.
Stamp de spitskool en de puree luchtig doorelkaar
Voeg de paddenstoelen en de noten toe, schep dit alles in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas en laat er onder de grill een mooi korstje op komen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stamppot spitskool met noten en paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven