Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stamppot Chinese kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen met zout gaar. Verwarm ondertussen de melk.
Open ook alle blikjes en giet het vocht af. Snijd de kaas in stukjes.
Spoel de taugé even af onder de koude kraan. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer de melk en de roomkaas erdoor en maak er een smeuige puree van. Doe daarna de taugé en de helft van de mandarijntjes en de ananas erdoor.
Zet alles weer op laag vuur en warm alles goed door. Leg de rest van de partjes mandarijn en de ananas op de stampot en serveer met de uitjes.

Serveersuggesties

Lekker met saucijsjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stamppot chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stamppot Chinese kool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Wat wordt er met de chinese kool gedaan?
    Rolieman gaf dit recept op 4 februari 2012 5 uit 5 sterren
  • Bij dit recept staat er niet bij wanneer de jonge kaas en de Chinese kool er bij moet.
    Jose gaf dit recept op 31 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven