Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot boerenkool met gerookte forel recept
Stamppot boerenkool met gerookte forel recept

Stamppot boerenkool met gerookte forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en doe ze met de gewassen boerenkool en een stukje gember in een passende pan. Kook dit gaar met een beetje water en een klontje boter of vetspek. Dit komt de malsheid van de kool te goede. Als alles gaar is de massa stampen en peper, (gemberpoeder), nootmuskaat toevoegen naar smaak. Hierna de forel toevoegen. Direct opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot boerenkool met gerookte forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven