Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot andijvie recept
Stamppot andijvie recept

Stamppot andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de andijvie goed, snijd in grove repen en laat uitlekken. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Kook ze iets te gaar en giet af. Bewaar wat van het kookvocht voor het stampen. Doe de margarine in grote blokken bij de aardappels en stamp het er doorheen. Voeg net zoveel kookvocht en melk toe totdat het een gladde puree is. Roer de andijvie er doorheen en zet de pan met inhoud op klein vuur. Snijd de kaas in blokjes en leg dit op de stamppot. Laat de stamppot nog 5 minuten op het klein vuur sudderen. Roer de kaas door de stamppot en smullen maar. Eet smakelijk!!

Serveersuggesties

Lekker met uitgebakken spekblokjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven