Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stampottaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekreepjes uit en laat ze op een stuk keukenpapier uitlekken.
Schep de groenten onder elkaar in een pan en kook ze in 1 pan met wat zout beetgaar.

Giet ze af en laat ze uitlekken.
Kook ondertussen de aardappels met zout gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een luchtige puree samen met de melk en de boter.
Schep de groenten luchtig door de puree en breng op smaak met peper.
Gebruik een ring of schaaltje en vorm hiermee een taartje van de stamppot op een ovenvast bord. Bestrooi met de geraspte kaas, zet onder de hete grill tot de kaas gesmolten is en een bruin kleurtje gekregen heeft.

Allergenen Informatie

Voor dit stampottaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stampottaartje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit ga ik eens proberen, ziet er lekker uit.
    Boogschutter100 gaf dit recept op 11 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven