Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot snijboon met tuinkers recept
Stampot snijboon met tuinkers recept

Stampot snijboon met tuinkers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen met wat zout gaar. Kook de snijbonen in 7 minuten bijtgaar en giet ze af. Verwarm de olie in de koekenpan en fruit de uien tot ze glazig zijn. Stamp de aardappelen met wat kookvocht en de boter tot een puree. Breng het op smaak met peper en zout. Schep dan de snijbonen en de gefruite uien erdoor. Serveren met de geknipte tuinkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stampot snijboon met tuinkers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven