Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot andijvie met een Aziatische tintje recept
Stampot andijvie met een Aziatische tintje recept

Stampot andijvie met een Aziatische tintje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen met zout gaar. Doe daar de andijvie bij (later afgieten). Bak in een pan de uitgeknepen knoflook, het gehakt met een snufje zout en paprikapoeder. Maak puree van de aardappelen, de andijvie en de teriyakimarinade en doe daar het mengsel van gehakt en de knoflookbij. Roer het gehaktmengsel en de puree door elkaar en verwarm het nog even tot het warm is. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stampot andijvie met een aziatische tintje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven