Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes-stamppot recept
Spruitjes-stamppot recept

Spruitjes-stamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spruitjes schoon en schil de aardappels. Snijd spruitjes en aardappels van ongeveer dezelfde grote en doe ze samen in 1 pan. Kook ze ongeveer 20 minuten en voeg zout naar smaak toe. Voeg na de 1e 10 minuten de kleingesneden, geschilde appels toe tot ze zacht zijn, giet alles af en stamp het geheel. Heb je geen verse appels in huis, voeg dan appelmoes na het afgieten toe en stamp het door de spruitenstamp. Opmerking: Wil je een stukje vlees bij deze stamp, denk dan eens aan een lekker uitgebakken speklapje of spekblokjes door de stamp!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes-stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven