Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziestamppot met brie recept
Spinaziestamppot met brie recept

Spinaziestamppot met brie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spinazie schoon, was deze en laat de spinazie uitlekken. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Pel de ui en knoflookteentjes en snipper deze fijn. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Schep er dan de spinazie door en bak deze ongeveer 5 minuten mee. Was de cherrytomaatjes en snijd ze een keer door midden. Snijd de brie in stukjes. Verwarm in een pan de melk. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de warme melk door. Schep dan de spinazie, tomaatjes, brie en mosterd door de aardappelpuree. Breng de stamppot zonodig nog op smaak met peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziestamppot met brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven