Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziestampot met ei en vissticks recept
Spinaziestampot met ei en vissticks recept

Spinaziestampot met ei en vissticks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie, laat hem goed uitlekken en verwijder de dikke steeltjes. Snijd de eieren in stukjes. Schil en was de aardappels snijd ze in stukjes en kook ze gaar. Giet af, voeg de melk, zout, peper en nootmuskaat toe en maak er een gladde puree van. Bereid ondertussen de vissticks, verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de vissticks aan beide kanten gaar en bruin in ca. 4 minuten. Houd ze warm. Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en roerbak de spinazie op hoog vuur, 2.5 minuten tot de blaadjes gesmolten zijn. Giet het vocht af. Roer de spinazie en de stukjes ei door de puree en serveer met de vissticks.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziestampot met ei en vissticks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven