Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slastamppot recept
Slastamppot recept

Slastamppot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


In braadpannentje de spekblokjes lekker krokant bakken. Aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing of zelf puree maken van gekoote aardappelen (4 grote aardappelen). De gewassen kleingesneden ijsbergsla door aardappelpuree stampen, de kleingesneden tomaten erbij doen en de spekblokjes. In de pan van de spekblokjes scheutje water doen en terug op vuur voor heel kort zodat er een beetje jus van spekvet ontstaat en dit bij stamppot doen en de geraspte kaas en alles goed door elkaar stampen. Even terug op vuur zodat alles goed heet is en dan opdienen.

Serveersuggesties

Als u in het bezit bent van sambalpoeder kunt u hier een klein beetje van toevoegen voor extra pit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit slastamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven