Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucolastamp recept
Rucolastamp recept

Rucolastamp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aadappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit ondertussen in een ruime koekenpan 2 eetlepels olie en bak de braadworsten rondom bruin. Schuif het vlees naar de rand van de pan en bak het in 14 minuten gaar. Bak de uiringen goudbruin in het bakvet in het midden van de pan. Bak de laatste 5 minuten de Italiaanse kruiden mee. Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de rest van de olie en voldoende kookvocht tot een smeuige puree. Schep de rucola door de puree en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stampot over 4 borden en leg de braadworst met de gebakken uiringen erop.

Allergenen Informatie

Voor dit rucolastamp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven