Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode bietjesstamppot recept
Rode bietjesstamppot recept

Rode bietjesstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Speklapje bakken, gehakt rullen en de aardappelen koken. De ui en augurken in stukjes snijden. Aardappelen afgieten en de bietjes opwarmen. Aardappelen en bietjes samen stampen. Doe dan de rauwe ui, mayonaise, augurken en het vlees er doorheen. Voeg als laatste een scheutje azijn of augurkenvocht toe om het niet zo droog te laten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode bietjesstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven