Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelenstamppot recept
Raapstelenstamppot recept

Raapstelenstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de raapstelen schoon, snijd ze fijn en was ze. Schil en was de aardappelen. Zet de raapstelen op met een bodem water en laat het slinken. Voeg de aardappelen en zout toe. Laat het geheel 1/2 uur zachtjes koken. Giet het kookvocht af in een kom. Stamp het geheel. Voeg de kokende melk en eventueel kookvocht toe. Breng de stamppot op smaak met de boter en geraspte kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit raapstelenstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven