Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelenstampot met spekjes, cashewnoten en bosuitjes recept
Raapstelenstampot met spekjes, cashewnoten en bosuitjes recept

Raapstelenstampot met spekjes, cashewnoten en bosuitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met wat zout. Was ondertussen de raapstelen, sla ze droog en snijd ze in reepjes. De bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan. Hak de cashewnoten grof en bak op het laatst even mee. Als de aardappelen gaar zijn, stamp ze tot een puree. Maak smeu´g met de boter en roer er het spek, de cashewnoten en de roomkaas door. Schep daarna de bosuitjes en de raapstelen erdoor. Verwarm de stampot alroerende en breng op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit raapstelenstampot met spekjes, cashewnoten en bosuitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven