Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelenstamp met friese nagelkaas recept
Raapstelenstamp met friese nagelkaas recept

Raapstelenstamp met friese nagelkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook aardappelen in 25 minuten in water met een beetje zout. Snijd de wortels van de raapstelen, wassen en drogen in slacentrifuge. Snijd de kaas in kleine blokjes. Snijd de uien fijn en bak ze in een koekenpan met 3 eetlepels olie. Pureer de aardappels. Verwarm 1 beker melk in de magnetron. Voeg melk toe totdat de puree smeu´g is. Bak de helft van de raapstelen mee met de uien tot ze slinken. Voeg toe aan de puree samen met de rest van de raapstelen. Kaas erbij en goed doorverwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit raapstelenstamp met friese nagelkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven