Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preistamppot met gehaktballen recept
Preistamppot met gehaktballen recept

Preistamppot met gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Folie op doos puree inprikken en in magnetron op hoogste stand verwarmen. Boter in hapjespan verhitten en prei 6.5 min. beetgaar stoven. Zilveruitjes toevoegen. Gehaktballen halveren en helften in plakken snijden. Gehakt aan prei toevoegen en 3 minuten doorwarmen. Puree met preimengsel goed omscheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Stamppot over 4 borden verdelen en schijfjes gehakt erin steken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit preistamppot met gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven