Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preistamppot met gedroogde tomaatjes recept
Preistamppot met gedroogde tomaatjes recept

Preistamppot met gedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gedroogde tomaatjes in stukjes snijden. Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. In pan olie verhitten. Aardappel, prei en tomaat erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. 1 deciliter water en zout toevoegen en geheel afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar smoren. Intussen peterselie fijnknippen. Aardappel en prei met pureestamper fijnstampen. Peterselie en crème fraîche erdoor roeren zodat smeuïge stamppot ontstaat. Al roerend op zacht vuur door en door heet laten worden. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Serveren met rundersaucijsjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit preistamppot met gedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven