Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige Zuurkoolschotel recept
Pittige Zuurkoolschotel recept

Pittige Zuurkoolschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd deze in kleine stukken. 20 minuten laten koken. In de tussentijd de paprika's, pepers en tomaten in kleine stukken snijden. De olijfolie in een braadpan doen en de knoflooktenen uitpersen en fruiten. Het gehakt braden in de braadpan, daarna de paprika, tomaat en pepers toevoegen. Dit alles garen in de braadpan, later de zuurkool toevoegen en de tomato frito. De aardappelen met een beetje olijfolie stampen en toevoegen aan de zuurkool. Alles goed door elkaar mengen. De rookworsten op de zuurkool leggen en op een laag pit nog 20 minuten laten opwarmen met de deksel op de braadpan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige zuurkoolschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven