Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met salami en broccoli recept
Penne met salami en broccoli recept

Penne met salami en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Penne beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. In andere pan met ruim kokend water en wat zout broccoli beetgaar koken. Salami in reepjes snijden. In koekenpan olie verhitten en salami 2.5 min. al omscheppend meebakken. Ui en knoflook toevoegen en zachtjes bakken tot ze glazig zijn. Limoensap en 100 ml kookvocht van penne toevoegen, vuur laag draaien en geheel nog 10 min. laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Penne afgieten en door salamimengsel scheppen. Broccoli afgieten en voorzichtig erdoor scheppen. Serveren in vier diepe borden, met wat geraspte kaas erover. Voeg eventueel naar smaak wat extra limoensap toe. Tip Vervang voor een nog pittiger pasta de salami door chorizo en voeg wat gedroogde chilipeper toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met salami en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven