Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lentestampot met veldsla en spekjes recept
Lentestampot met veldsla en spekjes recept

Lentestampot met veldsla en spekjes


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Was de veldsla, verwijder eventuele worteltjes en laat de sla goed uitlekken in een vergiet.
Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Pel de ui en snipper hem grof.
Bak het spek langzaam krokant in een droge koekenpan. Haal de spekjes eruit en bak de ui in het bakvet goudbruin.
Was en schil de aardappels, snijd in blokjes en kook ze ca. 15 minuten in water met zout tot ze goed gaar zijn. Stamp ze fijn, voeg wat melk, zout, peper en nootmuskaat toe en de crème fraîche toe. Roer de mosterd, sla, lente-uitjes, spekjes en ui door de puree en warm het geheel goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lentestampot met veldsla en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven