Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koolraapstamppot met rauwe andijvie recept
Koolraapstamppot met rauwe andijvie recept

Koolraapstamppot met rauwe andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Snijd de koolraap in plakken en schil ze. Was de plakken en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen samen met de koolraap in weinig water met een snufje zout in ongeveer 20 minuten gaar. Laat de blokjes spek in een koekepan uitbakken. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Bak de ui en champignons ongeveer 5 minuten met de spekblokjes mee. Giet de aardappelen met de koolraap af en stamp ze fijn. Roer de melk erdoor tot een smeuige stamppot ontstaat. Schep de rauwe andijvie en het spekmengsel door de stamppot en breng deze op smaak met peper, zout, nootmuskaat en eventueel mosterd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koolraapstamppot met rauwe andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven