Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderij stamppot recept
Knolselderij stamppot recept

Knolselderij stamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de knol en aardappelen en snijd in even grote stuken. Kook beetgaar. Bak de champignons. Stamp de aardappelen en de knol. Maak smeuig met melk en een klontje boter. Breng op smaak met bouillonpoeder. Voeg tenslotte de champignons toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderij stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Knolselderij stamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Mijn recept. Ik had nog een halve knolselderij. En iets minder dan een kilo aardappelen. Een ui. Stukje boter. Peper. Knoflook een teen of wat. Champignon... Snij de knolselderij in dobbelstee... Lees reactie
    Kees Haas gaf dit recept op 4 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Waarvoor zijn die champignons nodig? Het hoeft niet toch?
    Lina gaf dit recept op 15 oktober 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven