Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans stamppotje recept
Italiaans stamppotje recept

Italiaans stamppotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar, blancheer de savooye kool (scheur de bladeren in hapklaar formaat alvorens te blancheren). Snijd intussen de pancetta in reepjes. Stamp vervolgens de aardappels, savooye kool, gesneden pancetta met de pesto en melk. Schep alles in een ovenschaal, bestrooi met de geraspte kaas, en plaats 10 minuten onder een voorverwarmde grill. Heel simpel, maar erg smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaans stamppotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven