Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete bliksem recept
Hete bliksem recept

Hete bliksem


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels snij ze in gelijke stukken.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snij de appels in 4 stukken.
Zet een flink pan met ruim water op het vuur en breng de aardappels en de appels met een snufje zout aan de kook.
Laat aardappels en appels vervolgens op een iets getemperd vuur in ongeveer 20 minuten gaar koken.
Stamp dan alles lekker door elkaar.
Desgewenst kun je er nog uitgebakken stukjes spek doorheen doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hete bliksem recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven