Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gulyas ( Goulash ) recept
Gulyas ( Goulash ) recept

Gulyas ( Goulash )


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes en bak het in de boter of reuzel bruin. Doe het vlees daarna over in een grote braadpan en bak in de achtergebleven boter even de in ringen gesneden uien en paprika's. Voeg dan de ui en paprika aan het vlees toe en zet de braadpan op een laag pitje. Roer de paprikapoeder, bloem, peper en zout, tijm en uitgeperste knoflook goed door het vlees. Doe daarna geleidelijk de koude bouillon en de tomatenpuree erbij. Roer de goulash regelmatig en laat de pan tenminste twee uur pruttelen op een laag vuurtje. Voeg dan de geschilde en in vieren gedeelde aardappelen erbij. Laat deze ook gaar worden en breng dan de goulash op smaak met een paar druppels worcestershiresaus.

Allergenen Informatie

Voor dit gulyas ( goulash ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven